Wat is een webmix?

Een webmix is een pagina op Symbaloo, afgepast op een specifiek onderwerp. Iedereen kan en mag een webmix maken,

het werkt hetzelfde als een eigen pagina aanmaken

Een webmix bestaat in feite uit 52 blokjes, maar dit is achteraf nog aan te passen. Als je klaar bent met het maken van

je webmix kun je kiezen of je je webmix wilt delen met andere gebruikers. Daarnaast kun je webmixes van anderen volgen en waarderen.

Je kunt bijvoorbeeld een webmix maken over lekker eten, hierin gaat de hele pagina over eten, uit eten of bestellen en nog veel meer.

Alles wat je nodig hebt staat overzichtelijk ingedeeld.

ZIe hier een filmpje over het toevoegen van blokjes aan je webmix.

In de gallery van Symbaloo kun je kiezen uit nog vele andere webmixes.