Hoe maak ik een nieuwe webmix?

Je kunt op Symbaloo oneindig veel nieuwe pagina's maken. Die verschijnen in je tabs bovenin.

Als je op het kruisje klikt dan is een pagina alleen nog zichtbaar in de zijbalk - die je overigens opent via de knop onder het Symbaloo logo.

Een nieuwe pagina aanmaken kan door op het + teken te klikken in de tab balk. Je kunt ook de zijbalk openen, en daar op "nieuwe pagina" klikken.

Voor meer informatie over het maken van een nieuwe webmix, zie de video hieronder:

De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.
            Bijgewerkt: 14 Sep 2018 03:16 PM