Hoe schakel ik webfilters en IP afscherming in?

Indien je een scholen en districten account hebt op Symbaloo, is het mogelijk om webfilters en
            IP afscherming toe te passen.

Voor IP afscherming
            1. Klik op 'workspace settings'
            2. Vervolgens klik je op afscherming (IP Blocking)
            3. Klik op het schuifje van IP blocking om het aan te zetten
            4. Vervolgens kan je kiezen tussen het activeren van een whitelist of blacklist
            5. Vervolgens vul je de IP range in
            Voor webfilters
            1. Klik op 'workspace settings'
            2. Vervolgens klik je op webfilters
            3. Klik op het schuifje om webfilters aan te zetten
            4. Vervolgens kunnen er allerlei categorieën uitgeschakeld worden
            LET OP: de url balk van je webbrowser wordt niet geblokkeerd. Indien een student daar wat invoert,
            kunnen ze gewoon naar de niet-geaccepteerde website gaan.

Voor een duidelijk voorbeeld, zie deze video: