Hoe kan ik gebruikers en groepen aanmaken voor mijn workspace?

Om gebruikers en groepen aan te maken voor je workspace, ga je naar je workspace settings (rechts bovenin).

Voor gebruikers:
            1. Klik op de workspace waarvoor je gebruikers wilt toevoegen
            2. Klik op 'gebruikers'
            3. Je komt in het scherm waar je gebruikers kan toevoegen
            4. Klik op 'Nodig gebruikers uit'
            5. Voer de naam en het emailadres in
            Voor groepen:
            1. Klik op de workspace waarvoor je groepen wilt aanmaken
            2. Klik op 'workspace groepen'
            3. Vervolgens klik je op 'maak een nieuwe groep'
            4. Hier kom je in het scherm waar je de naam van je groep kan invullen en toevoegen
            5. Om gebruikers toe te voegen aan de groep, klik je op de groep en klik je vervolgens op 'laat groepsleden zien'
            6. Klik vervolgens op 'voeg gebruikers toe'
            Voor een duidelijk voorbeeld over het aanmaken van gebruikers en groepen, zie deze video: