Wat zijn Webspace weergaves en hoe worden ze gemeten?

Overzicht

Symbaloo PRO Webspaces vergaren Paginaweergaves als er een bezoeker op uw webspace komt of een Webmix inlaad welke gekoppeld is aan uw Webspace.

Elk Symbaloo PRO Plan bevat een standaard aatal maandelijks beschikbare Paginaweergaves. Dit aantal wordt aan het begin van elke nieuwe maand weer gereset. Indien uw Webspace in een maand over dit aantal heen gaat is er niets aan de hand. Pas de dag erna zullen er echter Advertenties verschijnen tot het begin van de volgende maand. Of indien u uw abonnement naar een hoger Plan ophoogt. Webspaces zullen dus niet uit worden gezet als u over uw limiet heen gaat.

De Paginaweergave limieten voor elk plan vind u in de onderstaande tabel:

PRO Klaslokaal

PRO Bibliotheek

PRO School

PRO District

PRO Custom

Pagina weergaves per maand

5,000

20,000

75,000

300,000

Onbeperkt

Paginaweergaves worden elke nacht bijgewerkt en kunt u vinden in het Administratie Dashboard van uw Webspace.

Notificaties

Eerste waarschuwing

Een eerste waarschuwing zal worden toegezonden in de nacht nadat uw Webspace 80% van de maandelijkse gebruikslimiet heeft overschreden. Er zal uiteraard nog niets worden aangepast. Heeft u nog enkele dagen tot het begin van de nieuwe maand, dan hoeft u niets te doen.

Definitieve waarschuwing

Indien een Webspace de maandelijkse limiet heeft bereikt, dan zal er een bericht worden verzonden met de melding dat er binnenkort Advertenties op uw Webspace zullen verschijnen tot de nieuwe maand start. Of indien u uiteraard een hoger abonnement afsluit.

Advertenties actief

Zodra een Webspace de limiet van het abonnement bereikt, zullen er advertenties naast de Webspace gaan verschijnen. De beheerder van de Webspace krijgt hierover eerst een kennisgeving. De notificatie bevat het aantal dagen totdat de teller weer gereset zal worden. Indien dit vaker voorkomt, raden wij aan een groter abonnement te nemen zodat U zeker bent van een advertentie vrije omgeving voor uw bezoekers.