Symbaloo verwijderen als startpagina

Symbaloo is geen software, het is een website die ingesteld kanstaan als startpagina in de browser. Wil je dit niet meer, dan hoef je alleenmaar naar de instellingen van je browser te gaan en een andere website instellen.

In de meeste browsers open je de opties via extra –instellingen.

Voor gedetailleerde uitleg over het wijzigen van destartpagina van je browser, klik hieronder op de link van de browser die jegebruikt: