Surfshark - Symbaloo niet veilig? - Oplossing

In veel gevallen is het prettig om een VPN te gebruiken - dat begrijpen wij maar al te goed. We maken zelf ook regelmatig gebruik van een VPN. Helaas kan het zijn dat dit niet altijd goed samen gaat met Symbaloo. Dit is helaas het geval bij Surfshark. Het kan zijn dat je de volgende melding krijg:

We kunnen je in ieder geval gerust stellen - Symbaloo is veilig :) We hebben contact gezocht met Surfshark zodat we dit op kunnen lossen echter kan het even duren voordat deze melding is verdwenen. Het zou liggen aan de zogenaamde Cleanweb functie binnen Surfshark - deze kun je uiteraard uitschakelen alleen dan werkt deze functie ook niet meer op andere sites. De beste oplossing is om Symbaloo op de ByPass lijst te zetten zodat enkel Symbaloo niet van deze functie gebruikt maakt.

De ByPass optie zit onder settings zie screenshot 1. Je kan vervolgens voor symbaloo.com (inclusief subdomeinen) instellen dat de VPN aanblijft, maar Cleanweb uit staat (zie 2e screenshot)

Als het goed is zou de melding nu weg moeten zijn! Mocht je nog vragen hebben dien gerust een ticket in, dan helpen we je daar verder!