Mijn PRO Workspace is niet meer bereikbaar

Oh wat vervelend, maar er is uiteraard een oorzaak.

1. U had een betaalde PRO Workspace, maar die is verlopen zonder betaling.
Om dit te voorkomen sturen we een paar herinneringen per email en we laten een melding zien op de site, maar het kan gebeuren. Stuur een email naar administratie@symbaloo.com met de vermelding van uw Workspace en dan maken wij het snel in orde.

2. U had een gratis PRO Workspace
Voor onze gratis Workspaces vragen we onze gebruikers om elke 3 maanden even te bevestigen dat hij behouden moet blijven. Blijkbaar is dat niet gelukt. We houden Gratis Workspaces nog een maand na het verlopen inactief, daarna verwijderen we ze. (Uiteraard niet uw persoonlijke account met blokjes en webmixes, die blijven behouden). Stuur een email naar administratie@symbaloo.com met de vermelding van uw Workspace en dan kijken we of deze nog beschikbaar is.