Kost Symbaloo geld?

Nee, Symbaloo kan helemaal gratis persoonlijk gebruikt worden. Dat zal ook zo blijven.

Er zijn wel uitgebreide mogelijkheden voor Scholen en Bedrijven zoals Symbaloo PRO Webspaces. Deze abonnementen zijn wel tegen betaling en zijn afhankelijk van hoeveel gebruik u er van maakt. Voor meer informatie over de PRO abonnementen kun je kijken op https://www.symbaloo.com/welcome. Hier staan alle mogelijkheden uitgelegd.