Hoe werkt de Veilige Modus? (PRO)

De Veilige Modus is een instelling in het Symbaloo PRO Webspace Dashboard. Het schakelt bepaalde functionaliteiten uit, maar zorgt voor volledige naleving van de Amerikaanse Children's Online Privacy Protection Act (COPPA), die bedoeld is om de online privacy van kinderen onder de 13 jaar te beschermen.

UITGESCHAKELDE Functionaliteiten
  1. Registreer knop op Webspace is verwijderd
  2. Login knop op Webspace is verwijderd
  3. Webspaces Sidebar op Webspace is verwijderd
  4. Behavioral Advertising* op PRO Sponsored Webspaces is omgezet naar Contextual Advertising
* Behavioral advertising gebruikt de browser geschiedenis en (third party) cookies om gepersonaliseerde advertenties te tonen. De Veilige modus zet deze advertenties op naar Contextuele Advertenties. Deze zijn niet gebaseerd op surf gedrag of cookies, maar op het feit dat ze worden getoond op Symbaloo en dus waarschijnlijk Educatie en voor jongere gebruikers geschikt zijn. Deze advertenties hebben geen persoonlijke informatie nodig.

Met de Veilige modus geactiveerd, kunnen beheerders van Webspaces functies zoals Groepen of Samenwerking op webmixen niet effectief gebruiken. Het zorgt er echter wel voor dat er geen persoonlijke informatie wordt verzameld van Webspace-bezoekers.

Veilige Modus - AAN
Veilige Modus - UIT
Veilige modus  AAN

Veilige modus UIT