Als je niet langer gebruik wilt maken van Symbaloo kan je account verwijderd worden volgens de onderstaande stappen:
⚠️ Hou er rekening mee: Je account verwijderen is permanent en kan niet terug gedraaid worden. Je Webmixen en bijbehorende data zal permanent verwijderd worden.
Log in op je Symbaloo account op www.symbaloo.com.
Klik op je profiel icoon(rechts bovenin).
Selecteer Account Instellingen vanuit het menu.
Scroll naar onderaan de pagina.
Klik op de Verwijder Account knop.
Bevestig je keuze via de instructies getoond.
Als u een externe dienst (zoals Google, Microsoft of Facebook) gebruikt om in te loggen bij Symbaloo, is uw Symbaloo-wachtwoord hetzelfde als het wachtwoord dat u voor dat externe account gebruikt.
Als je bijvoorbeeld inlogt met je Gmail-account, gebruik je hetzelfde wachtwoord als voor je Gmail-inbox. Alleen jij kent dit wachtwoord — Symbaloo slaat het niet op en beheert het niet.
Hieronder staan de inlogproviders die momenteel beschikbaar zijn voor Symbaloo:
Microsoft
Facebook
Clever
Classlink
X
Yahoo