Hoe verander ik het logo van mijn workspace?

Hoe verander ik het logo van mijn workspace?

Met het workspace logo wordt het symbool en de naam linksboven op je workspace pagina bedoelt.
Om dit logo te veranderen moet je eerst naar je algemene Symbaloo pagina gaan. Vervolgens:
  1. Klik je op de workspace settings linksbovenin
  2. Dan ga je naar 'wijzig logo'
  3. Hier kom je uit op de pagina waar je je logo kan wijzigen
Om een duidelijk voorbeeld te krijgen voor het wijzigen van je workspace logo, zie de video:



Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van Symbaloo, bekijk dan de video's op ons Youtube-account!

    • Related Articles

    • Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

      Het is veilig om regelmatig je wachtwoord te wijzigen. Als je dit wil doen, volg dan deze stappen:  Klik op het poppetjes rechtsboven in het scherm  Er verschijnt een dropdown-menu en klik op 'voorkeuren' Je gaat naar een andere pagina waar je aan de ...
    • Hoe kan ik gebruikers en groepen aanmaken voor mijn workspace?

      Om gebruikers en groepen aan te maken voor je workspace, ga je naar je workspace settings (rechts bovenin). Voor gebruikers: Klik op de workspace waarvoor je gebruikers wilt toevoegen Klik op 'gebruikers' Je komt in het scherm waar je gebruikers kan ...
    • Hoe verander ik de instellingen van mijn webmix?

      Je kan op twee manieren de instellingen van je webmix veranderen. Je kan klikken op het tandwieltje op de bovenbalk, of twee keer klikken op het tabblad van de webmix die je aan wil passen. Het opent de zijbalk, die de mogelijkheid geeft om het ...
    • Hoe maak je een nieuwe workspace aan?

      Indien je al een PRO-account hebt, kan je een nieuwe school-account aanmaken door eerst naar 'settings'  te gaan, rechts bovenin. Er verschijnt een dropdown-menu. Vervolgens klik je op 'maak een nieuwe workspace'. Bekijk de video voor een ...
    • Hoe verander ik Symbaloo naar mijn voorkeuren?

      Je Symbaloo helemaal aanpassen naar jouw voorkeur. Dit kan je doen door op het mannetje rechtsboven te klikken. Hierna opent er een dropdown-menu, waar je op de knop 'voorkeuren' klikt.  Je gaat naar de account-pagina. Hier is aan de linker kant nog ...