Hoe verander ik de instellingen van mijn webmix?

Je kan op twee manieren de instellingen van je webmix veranderen. Je kan klikken op het tandwieltje op de bovenbalk, of twee keer klikken op het tabblad van de webmix die je aan wil passen.
Het opent de zijbalk, die de mogelijkheid geeft om het volgende aan de webmix aan te passen:
  • Je webmix te hernoemen
  • De achtergrond te veranderen
  • Je webmix een icoon en kleur te geven
  • De grootte van de webmix  aan te passen
  • De webmix transparant te maken
  • Een markering toe te voegen
Hieronder wordt in een video uitgelegd hoe je al deze functies kan gebruiken.