Hoe komt het dat ik op de ene computer andere instellingen zie, dan op de andere?

Hoe komt het dat ik op de ene computer andere instellingen zie, dan op de andere?

Zodra een gebruiker op een individuele pc instellingen wijzigt, zoals een blokje of pagina toevoegen, slaat Symbaloo dat in een persoonlijk profiel op in een cookie op die PC.

Hierdoor worden updates van de beheerder (vanuit het Control panel) niet meer doorgezet, omdat die gebruiker als het ware is losgekoppeld. Dat is logisch, want diegene heeft immers eigen instellingen aangemaakt en die kunnen niet zomaar overschreven worden.

Door cookies te wissen op een pc krijg je de actuele "hoofdversie" weer.

Cookies verwijderen in Internet Explorer
  1. Ga naar het menu Extra > Internetopties > tab Algemeen. Klik onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.
  2. Je wilt misschien niet alles verwijderen. Zorg dat in ieder geval Cookies aangevinkt staat en klik op Verwijderen.

Cookies verwijderen in Firefox

1. Ga naar Extra > Opties > tab Privacy. Klik op Uw recente geschiedenis wissen.
  2. Onder Details kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval Cookies aan. Je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

Cookies verwijderen in Chrome

1. Klik op het steeksleuteltje rechtsbovenin. Klik op Opties > tab Geavanceerde opties. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen...
  2. Zorg in ieder geval dat Cookies en andere sitegegevens verwijderen aangevinkt staat. Je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.