Een webmix verwijderen

Een webmix verwijderen



Een webmix verwijderen

Als je een webmix wilt verwijderen van je Symbaloo-account, volg dan de onderstaande instructies:

Klik op de knop Instellingen.

Klik onderaan op “Verwijderen”.

Lees het bericht dat ook deze waarschuwingen bevat:
"Als je deze Webmix verwijderd, kan je hem niet meer gebruiken. Weet je zeker dat je je Webmix wilt verwijderen?"

"Waarschuwing: Deze Webmix is gepubliceerd en kan door andere gebruikers worden geïnstalleerd.
Zij kunnen de Webmix blijven gebruiken, maar zullen niet langer uw updates ontvangen.."
Type het woord "VERWIJDER"
Klik op "Verwijder Webmix."

Houd er rekening mee dat uw Webmix hierdoor volledig wordt verwijderd en niet ongedaan kan worden gemaakt. Als je een Webmix wilt verbergen uit het tabbladgedeelte boven je Webmix-instellingen, klik je gewoon op de “X” om het tabblad te verbergen. Je kunt het terughalen door naar je Webmix-menu te gaan in de verticale navigatiebalk aan de linkerkant.



Na het klikken op "Verwijder Webmix" , krijg je nog één kans om het verwijderen "Ongedaan"  te maken!


Je kunt ook leren over het maken, bewerken en verwijderen van blokjes in de onderstaande video.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je extra hulp nodig hebt; we helpen je graag.

Stuur een e-mail naar feedbackus@symbaloo.com of stuur een ticket in.


Symbaloo Blog