Wat zijn de verschillen tussen de PRO versies?

Symbaloo PRO gesponsord  - Gratis voor alle docenten over de hele wereld, dankzij advertenties van onze sponsoren. Je krijgt een eigen domein, maar hebt wat minder functionaliteiten (zoals de handige groepen) dan de betaalde versies. Upgraden kan altijd!.

Symbaloo PRO voor in de Klas (€49/jaar) (excl. BTW) - Reclamevrij, en bevat één Webspace waarvan je zelf de URL mag kiezen. Je kunt in deze versie ook groepen aanmaken.

Symbaloo PRO voor de Bibliotheek (€149/jaar) (excl. BTW) - Reclamevrij, en bevat meerdere Webspaces. Dit aantal is uitbreidbaar naar het aantal waar jullie bibliotheek behoefte aan heeft. Je kunt in deze versie ook groepen aanmaken.

Symbaloo PRO voor Scholen (€499/jaar) (excl. BTW)  Reclamevrij, en bevat meerdere Webspaces. Dit aantal is uitbreidbaar naar het aantal waar uw School behoefte aan heeft. Voor de Bibliotheek, of voor alle leraren een eigen Webspace. U beslist hoeveel Webspaces u nodig heeft. U betaald naar het echte gebruik, niet naar het aantal Webspaces.

Symbaloo PRO voor Districten (€1799/jaar) (excl. BTW) - Reclamevrij, en bevat meerdere Webspaces. Dit aantal is uitbreidbaar naar het aantal waar uw District of Stichting behoefte aan heeft. Voor verschillende scholen, de Bibliotheek, of voor alle leraren een eigen Webspace. U beslist hoeveel Webspaces u nodig heeft. U betaald naar het echte gebruik, niet naar het aantal Webspaces.