Wat voor gebruikers kan ik op mijn PRO account hebben

Administrator - De administrator kan instellingen aanpassen, gebruikers en groepen beheren binnen de Workspace.

Workspace Gebruikers - Symbaloo gebruikers die zijn uitgenodigd op jouw Workspace. Deze kunnen de blokjes en Webmixes zien die zijn gepubliceerd, maar hebben geen rechten om dingen te wijzgen.

Samenwerken (geldt voor 1 specifieke Webmix) - Een persoon die is uitgenodigd om mee te werken op een webmix, kan de inhoud van die Webmix bepalen. Deze gebruiker heeft verder geen rechten in de Workspace.

Groepen - Een groep gebruikers. Groepen kunnen worden gebruikt om lesmateriaal specifiek te delen met gebruikers binnen de Workspace. Denk aan verschillende klassen, niveau's of extra verdiepend materiaal.

Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier! De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.