Wat is Symbaloo?

Symbaloo is een nieuwe visuele manier om je online leven te organiseren. Je verzamelt al je favoriete websites en voegt ze

als blokjes toe op Symbaloo. Zodanig kun je dus je eigen startpagina maken.

Je hoeft dan nooit meer links in je browser in te typen, of te zoeken naar die ene link. Je komt er simpelweg met één klik.

Met Symbaloo kun je ook een hele pagina met links delen met anderen. Ook is er een mobiele app beschikbaar, evenals een iPad versie.

Je kunt Symbaloo op deze pagina downloaden zodat het automatisch als je startpagina wordt ingesteld. Handig!

De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.
            Bijgewerkt: 14 Sep 2018 03:19 PM