Telkens opnieuw inloggen

Als jouw computer jouw gebruikersnaam en wachtwoord niet onthoudt na het aanvinken van het automatisch inloggen bij Symbaloo, zijn er een aantal instellingen niet helemaal juist. Jouw internetbrowser kan worden ingesteld of zij cookies mag onthouden, dit zijn kleine bestandjes met informatie over bepaalde sites bijvoorbeeld jouw wachtwoord.
            Per internetbrowser is het verschillend hoe deze juist in te stellen om automatisch inloggen mogelijk te maken. Hieronder is voor de drie meest gebruikte browsers te zien hoe je deze moet instellen.

Internet Explorer

1. Kies in het menu voor de optie 'Extra' (of 'Tools' als je de Engelstalige versie van Internet Explorer gebruikt) en vervolgens de optie 'Internet Opties' ('Internet Options').
            2. Klik op het tabblad 'Privacy'.
            3. De instelling waarmee het automatisch inloggen van Symbaloo werkt is Medium.
            4. Onder de knop Advanced kun je de gedetailleerd opties zelf opgeven.

Mozilla Firefox

1. Kies in het menu voor de optie Extra (of Tools) en daarna Opties (Options).
            2. Klik op het tabblad Privacy
            3. Onder de optie ‘’Cookies’’ kunt je de optie ‘’Cookies van websites accepteren’’ aanvinken.

Google Chrome

1. Klik op het blad icoon (streepjes)
            2. Kies voor Opties (Settings)
            3. Scroll naar beneden en klik op Toon geavanceerde instellingen (Show advanced settings...)
            4. Klik onder de kop Privacy op inhoudsinstellingen (Content settings) onder Cookies kunt u kiezen tussen Toestaan... (Allow...).

Bijgewerkt: 13 Apr 2018 01:38 PM