Helpcentrum Symbaloo Nederland Verwijderen

Symbaloo verwijderen als startpagina

Symbaloo is geen software, het is een website die ingesteld kan staan als startpagina in de browser. Wil je dit niet meer, dan hoef je alleen maar naar de instellingen van je browser te gaan en een andere website instellen.

In de meeste browsers open je de opties via extra – instellingen.

Voor gedetailleerde uitleg over het wijzigen van de startpagina van je browser, klik hieronder op de link van de browser die je gebruikt:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/change-home-page

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-to-set-the-home-page

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95314

Safari: http://support.apple.com/kb/ph4972

Opera: http://help.opera.com/Mac/12.10/en/homepage.html

Bijgewerkt: 26 Feb 2018 01:35 PM