Symbaloo instellen als startpagina

Symbaloo instellen als mijn startpagina

Je kunt Symbaloo downloaden zodat je het direct instelt als jouw startpagina. Dat is binnen 1 minuut gedaan en is een kwestie van een paar klikken.

Je kunt Symbaloo.com instellen als startpagina door op de knop ‘’stel in als startpagina’’ te klikken onder in het beeld. In de onderstaande afbeelding is te zien waar deze knop te vinden is.

Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, bekijk dan de video's op ons Youtube-account!