Symbaloo instellen als mijn startpagina

Je kunt Symbaloo downloaden zodat je het direct instelt als jouw startpagina. Dat is binnen 1 minuut gedaan en is een kwestie van een paar klikken.

Je kunt Symbaloo.com instellen als startpagina door op de knop ‘’instellen als startpagina’’ te klikken onder in het beeld. In de onderstaande afbeelding is te zien waar deze knop te vinden is.

Bekijk hier meer voordelen van je eigen startpagina maken

Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier! De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.
            Bijgewerkt: 14 Sep 2018 02:27 PM