Symbaloo account verwijderen

Een Symbaloo account verwijderen gaat als volgt:

1.     Log in

2.     Klik rechtsboven op het poppetje – account instellingen

3.     Klik linksonderin bij de tab “account” op  “verwijder mijn account”

4.     Vul je wachtwoord in en bevestig

Let op: het verwijderen van je Symbaloo account kan niet ongedaan gemaakt worden.

Heb je een webmix gepubliceerd?

Gepubliceerde webmixes blijven in de Symbaloo Gallery staan. Wil je dit niet, stop het publiceren dan voordat je het account verwijderd.