Kan mijn Symbaloo webmix niet zien

Het kan zijn dat je per ongeluk niet bent ingelogd. Dit is gemakkelijk te controleren door rechtsboven in de pagina te kijken of jouw naam er staat of het woord ‘’inloggen’’. In het tweede geval zul je moeten inloggen om jouw pagina weer tevoorschijn te halen. Mocht het nu zo zijn dat je geen account hebt aangemaakt dan zijn jouw gegevens waarschijnlijk verloren gegaan en moet je opnieuw beginnen. Zorg er altijd voor dat je een account hebt en ingelogd bent voordat je aanpassingen maakt in Symbaloo! Op deze manier kun je nooit wat kwijtraken.

Het kan ook mogelijk zijn dat je per ongeluk je tab hebt weggeklikt waardoor je hem niet meer ziet. Zie dan bovenin onder het Symbaloo logo de 3 streepjes en klik daarop. Hier zie je al je webmixen staan en als je er op eentje klikt dan opent hij op het scherm. Indien de webmix niet in dit rijtje staat, heb je hem mogelijk verwijderd.

Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier! De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.