Ik krijg telkens de vraag of Symbaloo mijn startpagina mag zijn terwijl ik dit allang heb ingesteld

Ik krijg telkens de vraag of Symbaloo mijn startpagina mag zijn terwijl ik dit allang heb ingesteld

Als Symbaloo telkens vraagt of zij jouw startpagina mag worden en dit is reeds gedaan, is er iets mis gegaan. In de instellingen van jouw internetbrowser staat http://www.symbaloo.com/?sethomepage=1 in plaats van www.symbaloo.com. Je kunt in deze instellingen gemakkelijk het ‘’setashomepage’’ gedeelte weghalen om dit probleem op te lossen.