Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Indien je je wachtwoord zou willen wijzigen, volg dan deze stappen:
            1.  Ga naar je profiel rechtsbovenin het scherm (het poppetje links naast het huisje)
            2. Vervolgens klik je op voorkeuren
            3. Dan zie je aan de linkerkant een menu waar je vervolgens op 'wachtwoord' klikt
            4. Hier kom je uit op de pagina waar je je wachtwoord kan wijzigen
            Voor een duidelijk voorbeeld, zie deze video:

De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.

Bijgewerkt: 14 Sep 2018 06:26 PM