Hoe voeg ik een lesplan blokje toe aan mijn webmix in PRO?

Voordat je een lesplan blokje toe kan voegen, zal je eerst je PRO account moeten koppelen aan je Lesplannen account. Dat doe je in de menubalk onder Lesplannen. Heb je nog geen lesplannen account? Maak deze dan eerst aan via http://learningpaths.symbaloo.com/

Zodra je je account gekoppeld hebt, zul je zien dat je het lesplannen platform binnen je PRO pagina kan openen. Open lesplannen in PRO en doe het volgende:

1. Kijk bij 'Mijn Lesplannen' en klik op het potloodje van het lesplan dat je in je webmix wil zetten. Heb je nog geen lesplan gemaakt of wil je die van iemand anders gebruiken? Ga dan eerst naar de marktplaats en sla een lesplan op. Daarna verschijnt deze ook onder 'Mijn Lesplannen'.
            2. Je ziet nu de les die je gemaakt of opgeslagen hebt. Klik op Start de les.
            3. Klik daarna in de menubalk op Webmixen.
            4. Klik op een leeg blokje om een een nieuw blokje toe te voegen.
            5. Klik op Voeg een lesplan blokje toe.
            6. Selecteer in het balkje onder 'actieve opdracht titel' het lesplan dat je wil toevoegen
            7. Klik op Opslaan
            8. Klik op het blokje met het lesplan en je kan direct het lesplan maken!

Bijgewerkt: 18 Apr 2018 11:22 AM