Hoe verwijder ik een Lesplan

Als je een Lesplan wilt verwijderen ga je naar de lijst met lesplannen door te klikken op 'Mijn Lesplannen'. Ga met de muis naar het Lesplan dat je wilt verwijderen en klik op het icoontje met 3 puntjes. Door op het prullenbakje te klikken verwijder je je Lesplan.

Als je per ongeluk een Lesplan verwijdert kan je hem nog snel terug halen door op 'Ongedaan maken' te klikken: