Hoe verwijder ik een blokje van mijn webmix?

Om een blokje te verwijderen van je webmix, sleep je hem naar boven naar de knop verwijderen.
            Let wel op dat je daarna niet nog een keer op de knop klikt aangezien je dan een scherm krijgt waarbij
            er wordt gevraagd of je gehele tabblad (webmix) wilt verwijderen. Dit is niet de bedoeling.
            Het is ook mogelijk om op je blokje te gaan staan en dan op je rechtermuisknop te klikken. Er opent dan
            een schermpje waarop je op verwijderen moet klikken. Op deze manier kan je ook je blokje verwijderen.
            Voor een duidelijk voorbeeld, zie de video:

De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.
            Bijgewerkt: 14 Sep 2018 06:41 PM