Hoe verwijder ik een blokje van mijn webmix?

Hoe verwijder ik een blokje van mijn webmix?

Een blokje verwijderen van je webmix kan op twee manieren. 

Je kan met je rechtermuisknop klikken op het blokje. Je krijgt dan een menu, klik dan op 'verwijderen'.

En je kan het blokje slepen naar het prullenbakje. Het prullenbakje verschijnt in de bovenbalk op de plaats van de drie puntjes op het moment dat je het blokje ingedrukt houdt. Sleep hem naar het prullenbakje en klaar!

Bekijk de video voor een stap-voor-stap tutorial.



Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van Symbaloo, bekijk dan de video's op ons Youtube-account!
    • Related Articles

    • Hoe verander ik de instellingen van mijn webmix?

      Je kan op twee manieren de instellingen van je webmix veranderen. Je kan klikken op het tandwieltje op de bovenbalk, of twee keer klikken op het tabblad van de webmix die je aan wil passen. Het opent de zijbalk, die de mogelijkheid geeft om het ...
    • Hoe maak ik een blokje die linkt naar een webmix?

      Het is mogelijk om op Symbaloo door op een blokje te klikken, een complete webmixte openen. 1.    Zorg ervoor dat de webmix gepubliceerd is. (hoe publiceer ik?) 2.    Kopieer de link. 3.    Maak hier een blokje van 4.    Sleep het blokje naar het ...
    • Hoe verwijder ik een Lesplan

      Als je een Lesplan wilt verwijderen ga je naar de lijst met lesplannen door te klikken op 'Mijn Lesplannen'. Ga met de muis naar het Lesplan dat je wilt verwijderen en klik op het icoontje met 3 puntjes. Door op het prullenbakje te klikken verwijder ...
    • Hoe bekijk ik een voorvertoning van mijn Lesplan?

      Als je wilt zien hoe het Lesplan er uit gaat zien voor de studenten kan je een voorvertoning bekijken. Dit kan op 2 mogelijkheden. 1. In het Lesplan zelf  Klik op het driehoek-icoontje rechtsboven:  2. In de lijst van 'Mijn Lesplannen' Klik op de 3 ...
    • Hoe zoek ik een blokje?

      Wil je een blokje zoeken om die toe te voegen aan je eigen Symbaloo, bijvoorbeeld het blokje van CNN? Zoek dan in het zoekveld rechtsboven op de term "CNN". Symbaloo toont je direct welke blokjes beschikbaar zijn. Klik op het blokje van je keuze! ...