Hoe verander ik de instellingen van mijn webmix?

            Om de instellingen van je webmix te veranderen moet je naar je webmix toe en dubbelklikken op de naam van je tabblad.
            Je kan ook op de knop 'instellingen', in het midden bovenin, klikken om op hetzelfde menu uit te komen. Het is mogelijk om:
            • de pagina te hernoemen
            • de achtergrond te veranderen
            • je webmix een icoon en kleur te geven
            • de webmix grootte aan te passen
            • de webmix transparant te maken
            • een markering toe te voegen
            Hieronder wordt in een video uitgelegd hoe je al deze functies uitvoert.



            Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier!
            De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.

            Nuttig?  
            Help ons met het verbeteren van dit artikel
            0 0