Hoe pas ik de inhoud van mijn Lesplan achteraf aan?

Een Lesplan is altijd achteraf aan te passen. Klik hiervoor op een Lesplan in het lijstje 'Mijn Lesplannen'.

Blokje aanpassen

Net als bij de normale Symbaloo kan je een blokje makkelijk aanpassen. Je klikt hiervoor op het blokje met de rechter muis knop:

Extra blokjes invoegen
            Wil je extra blokjes middenin je route invoegen, kies dan de "Voe toe" optie nadat je met je rechter muisknop op een blokje hebt geklikt:

Je ziet dan dat er een leeg blokje verschijnt. Klik met je linker muisknop op het blokje om er inhoud aan toe te voegen:

Meer informatie? Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

Bijgewerkt: 18 Apr 2018 11:12 AM