Hoe pas ik de informatie over mijn Lesplan aan?

Als je een Lesplan in de Marktplaats publiceert, is het belangrijk dat de informatie over je Lesplan volledig is ingevuld. Zo kunnen andere docenten precies vinden waar ze naar op zoek zijn.

Je verbetert de vindbaarheid van je Lesplan door de categorie aan te passen. Dat doe je zo:

Als je op het label-icoontje klikt verschijnt het onderstaande scherm. Hier kan je de klas, leerjaar en het vak aanpassen:

Meer informatie? Klik hier voor een uitgebreide handleiding.
            Bijgewerkt: 18 Apr 2018 11:10 AM