Helpcentrum Symbaloo Nederland Symbaloo Pro

            Hoe nodig ik iemand uit om samen te werken?


            1. Log in op je Symbaloo PRO+ account, ga naar de Webmix en klik op delen.

            2. Klik op de knop "werk samen aan deze webmix"

            3. Vul de velden in en degene ontvangt een uitnodigingsmailtje om samen te werken. Je kunt de rechten
            altijd wijzigen of de persoon de rechten ontzeggen


            Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier!
            De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.
            Bijgewerkt: 14 Sep 2018 03:28 PM
            Nuttig?  
            Help ons met het verbeteren van dit artikel
            0 0