Hoe maak ik een Symbaloo account aan?

            Om een Symbaloo account aan te maken, moet je naar https://www.symbaloo.com/.
            Je ziet hier de website van Symbaloo waar je rechtsboven op de knop 'registreer' kunt klikken.
            Nu kom je in het proces terecht van het aanmaken van een account. Verdere informatie
            over het aanmaken van een account is terug te zien in deze video:



            Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier!
            De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.
            Nuttig?  
            Help ons met het verbeteren van dit artikel
            1 0