Hoe kan ik mijn webmix delen met een leerling?

Maak een link - Je kunt een publieke of prive link maken voor je Webmix. Via bijvoorbeeld mail kun je de link delen met de gebruikers. Je kunt de Webmix ook publiceren in de Webmix Gallery, waardoor hij door iedereen gevonden kan worden.

Publiceer naar een Workspace - Elk Symbaloo PRO account heeft een publieke workspace met een eigen URL. Publiceer de Webmix naar je Workspace om hem te tonen op jouw Symbaloo domein. Probeer het hier zelf!

Samenwerken - Je kunt iemand uitnodigen om mee te werken aan 1 specifieke Webmix. Updates en veranderingen verschijnen direct, en je kunt via Chat communiceren en gemaakte wijzigingen bijhouden.

Bekijk hier video's over het delen van een webmix.

Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier!
De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.