Hoe kan ik een toegevoegde pagina bewerken?

Zodra je een pagina hebt toegevoegd kun je hem niet meteen bewerken. de pagina staat dan nog 'op slot' en moet dus eerst ontgrendeld worden.

Om dit aan te passen hoef je alleen maar 'delen' te klikken en dan op de knop ‘stop updates’ te klikken. Nu kun je de pagina aanpassen zoals je wilt.
            Let wel op dat je nu geen updates meer ontvangt van de oorspronkelijke eigenaar. Je kunt deze pagina altijd nog een keer toevoegen wanneer je
            deze opzoekt in de Symbaloo Gallery.

Zie anders deze video die de functies uitlegt van de webmix gallery.

De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.
            Bijgewerkt: 14 Sep 2018 03:22 PM