Hoe embed ik een Symbaloo Webmix?

Een Webmix embedden, oftewel een Symbaloo pagina insluiten, kan handig zijn.  Het is hetzelfde mechanisme als het
plaatsen van een Youtube filmpje op je eigen site. Je genereert een stukje HTML code, en plakt die in je eigen website.
Zo krijgen de bezoekers van jouw site, de Symbaloo Webmix te zien.

In de video hieronder zie je hoe je een Webmix op je eigen website kunt embedden.