Hoe deel ik een Lesplan met mijn studenten?

Om een Lesplan te delen met je studenten, klik je op 'Start het Lesplan':

Als je op deze knop klikt verschijnt het onderstaande scherm. Er zijn hier twee manieren om een Lesplan naar je studenten te versturen:
            • Gebruik de sessiecode: dit is een 5-cijferige code die je zelf aan je studenten moet doorgeven. Deze moeten ze vervolgens invullen op de hoofdpagina van het Lesplannen platform, onder het kopje "Ik ben een student". Ze worden dan doorverwezen naar jouw Lesplan.
            • Deel direct met een link: dit kan via E-mail, Facebook, Twitter of je Symbaloo pagina. Je kan ook een directe link of QR code gebruiken.
            In beide gevallen is het mogelijk om later de resultaten te bekijken van je studenten. Er zijn verder nog wat andere opties. Zo kan je een lesplan een einddatum geven, de chatfunctie toelaten of je Lesplan afschermen zodat alleen geregistreerde gebruikers het Lesplan kunnen doen.

Meer informatie? Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

Bijgewerkt: 18 Apr 2018 11:09 AM