Hoe creëer ik een pad?

Met de Symbaloo Lesplannen creƫer je paden voor de leerlingen om te volgen. Als je blokjes toevoegt aan het Lesplan moet je dus een bepaalde richting kiezen
die de leerlingen opgaan. Je kan er voor kiezen om 1,2 of zelfs 3 richtingen te kiezen.

De richting die een leerling op gaat is te koppelen aan het goed of fout beantwoorden van een vraag:

Sluit de route van je Lesplan af door op het vlaggetjes-icoon te klikken:

Meer informatie? Klik hier voor een uitgebreide handleiding.