Hoe betaal ik voor mijn Symbaloo PRO account?

Zodra je een PRO account aanmaakt, kun je die altijd de eerste 30 dagen gratis gebruiken. Daarna vragen wij of je door wilt met de betaalde versie. Je zit hier niet verplicht aan vast.

Log eerst in op jouw Symbaloo account. Rechts bovenin staat dan de knop "Webspace instellingen"

Heb je reeds een factuur gekregen?
U kunt als u bent ingelogd hier altijd uw abonnementen inzien:
https://www.symbaloo.com/settings/subscriptions

Klik via "Webspace dashboard" op de optie "Facturen beheren"
Je ziet nu het overzicht met facturen. Achter elke factuur staat of hij al betaald is of nog niet. Indien een factuur nog niet is voldaan, dan kunt u via de Betaal knop deze online betalen via iDeal of Creditcard.
Wil je liever betalen via een bankoverschrijving, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Op de factuur staan hiervoor de betaal gegevens, of maak de betaling over naam:

Symbaloo B.V.
NL44 RABO 01292 666 04
o.v.v.: Symbaloo PRO en het Factuurnummer

Vergeet dus niet het factuurnummer te vermelden voor een goede en snelle verwerking!

Heb je nog geen factuur gekregen?
Klik via "Webspace Dashboard" op de optie "Verleng je abonnement"
Daar kies je vervolgens wat je wil doen. Wil je verlengen met 1 jaar, of misschien direct met 2 jaar?
Na het bestellen zal er direct online betaald kunnen worden.

Scholen en Stichtingen kunnen eerst een factuur aanvragen om te betalen, Klas accounts dienen direct online te worden betaald of u kunt een verzoek doen aan administratie@symbaloo.com.