Het middenblok aanpassen of verwijderen?

Het middenblok is een centraal element op Symbaloo. Met het middenblok kun je veel doen, bijvoorbeeld snel de laatste nieuwskoppen scannen,

direct zoeken in Google of de weersvoorspellingen bekijken.

Het middenblok aanpassen

Je kunt het middenblok aanpassen door op een blokje te klikken die in het middenblok opent. Bijvoorbeeld een nieuwsblokje

(te herkennen aan het oranje RSS icoontje in de linkerbovenhoek), een widget (met een tandwiel in de bovenhoek) of een zoekblokje (vergrootglas).

Wil je dat Symbaloo altijd een bepaalde bron opent in het middenblok, dan kun je dat instellen onder voorkeuren.

Stel je voorkeursbron in bij "Het middenblok moet altijd starten met:"

Voor een duidelijkere uitleg, zie de video hieronder:

Het middenblok verwijderen

Het middenblok verwijderen is niet mogelijk op Symbaloo. Dat komt omdat het middenblok een centrale rol speelt bij heel veel functionaliteiten van Symbaloo.

Mocht je nou meer willen weten over de mogelijkheden van je Symbaloo account, kijk dan even hier! De Symbaloo certificering kan je alles uitleggen over het gebruik van Symbaloo.