Symbaloo mobiele app iphone en android

Heeft Symbaloo een mobiele app?

Ja, Symbaloo heeft een app voor je smartphone. Zowel voor Android als voor iPhone, op smartphone en tablet. Je hebt zo al je favoriete links altijd en overal beschikbaar, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken of links te typen.

De app maakt het nog leuker om Symbaloo te gebruiken, want al je favoriete websites staan automatisch ook op je smartphone of tablet. Daar hoef je verder niets voor te doen, behalve Symbaloo te downloaden in de App- of Play Store en in te loggen!

Symbaloo Lesplannen app

De Symbaloo Learning Paths App is ook beschikbaar in de Play- en App Store.

Apple App Store