Automatisch inloggen op Symbaloo met Safari

Lukt het je niet automatisch op Symbaloo in te loggen op Safari, ondanks dat je in het inlog scherm van Symbaloo aanvinkt dat je dat wilt?
            • Ga in Safari naar Voorkeuren > Privacy en verwijder Symbaloo uit de lijst van info van Cookies en andere websitegegevens
            • Ga naar Voorkeuren > Wachtwoorden en zet symbaloo in de lijst
            Ga vervolgens naar symbaloo.com, vink de automatische inlog functie aan en log in.
            Sluit Safari af, start Safari op en ga nogmaals naar Symbaloo.

Symbaloo automatisch inloggen zou nu moeten werken. Is dit niet het geval? Lees dan hier verder.