Automatisch inloggen op Symbaloo met Microsoft Edge

Lukt het je niet automatisch op Symbaloo in te loggen op Microsoft Edge, ondanks dat je in het inlog scherm van Symbaloo aanvinkt dat je dat wilt?
  • Ga in Microsoft Edge naar de Menu knop > Instellingen > Bekijk geavanceerde instellingen.
  • Zet onder het kopje ‘Cookies’ de instelling op ‘Blokkeer geen cookies’.

Ga vervolgens naar symbaloo.com, vink de automatische inlog functie aan en log in. Sluit Microsoft Edge af, start Microsoft Edge op en ga nogmaals naar Symbaloo.

Symbaloo automatisch inloggen zou nu moeten werken. Is dit niet het geval? Lees dan
hier verder.